פודקאסט - כאן מאזדה מדברת

יפני כחול לבן

השף יובל בן נריה, מהמסעדות טאיזו, מיאזאקי ויא-פאן שבתל אביב, מסביר בפודקסט שלנו עם דרור רפאל, איזו בעיטה צריך לתת לסועדים הישראלים; מסביר למה לא תמצאו במסעדות שלו סושי; ואיך הפך לשף כה מבוקש כשההתחלה שלו היתה בכלל עם שניצל תירס; להאזנה עכשיו

להאזנה ב- Apple ו- Spotify לחצו כאן:

 

 

 

הופק באולפני Podcasti.co

 

תגובה בפייסבוק
Tags:

!השארו מעודכנים

הרשמו לניוזלטר של בלוג מאזדה
ותקבלו כל כתבה חדשה שמתפרסמת

    :שלחו לי כתבות בנושאים הבאים